Kassasystemen voor uw restaurant

U wilt graag een goed en slim kassasysteem voor uw restaurant? Dan heeft Bolt zeker de oplossing voor u! De kassasystemen voor uw restaurant van Bolt heeft verfijnde technieken die ideaal zijn in uw restaurant. Zo komt de opgenomen bestelling direct op de juiste plaats binnen, in de keuken of bij de bar. Verder houdt het systeem in de gaten of de klant niet te lang zonder drinken of aandacht zit en zorgt het voor een snelle afhandeling bij het afrekenen.

Gebruiksgemak

De kassasystemen van Bolt zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo geeft het systeem een overzicht aan met een tafelplattegrond en de aanwezige klanten. Verder zijn er aparte plattegronden voor iedere zaal of terras en wordt de actieve verkoop gestimuleerd door kleurcoderingen o.b.v. tijdslimiet. Tot slot geeft het kassasysteem ook een overzicht weer van de tafels die wachten op hun rekening.

Bestelgemak

Ook het bestellen gaat gemakkelijk met de kassasystemen voor uw restaurant van Bolt. U bestelt gemakkelijk en snel op tafel, groep en klant, voegt onbeperkt aantal keuken- en taplocaties toe en krijgt overzichtelijke bestelbonnen met groot lettertype, naam van de bediende en diverse gangen en menu mogelijkheden.

Afrekenen

Bolt zou Bolt niet zijn als wij het afrekenen voor u ook niet gemakkelijk zouden maken met ons kassasysteem. Het afrekenen gaat voorspoedig omdat:

Extra mogelijkheden en andere informatie

Wilt u weten wat extra mogelijkheden zijn voor uw kassasysteem of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met Bolt opnemen.

WILT UW MEER INFORMATIE OVER AFREKENSYSTEMEN IN DE HORECA?