Het kassasysteem voor uw groothandel

Mplus kassa voor de groothandel is een unieke combinatie van gebruiksgemak en overzicht. Door haar modulaire structuur kunt u zelf bepalen welke functies u nodig heeft of juist niet.

Mplus Warehouse Management

Mplus Warehouse Management Systeem beheert optimaal uw magazijnlocaties, uw goederen en al uw logistieke processen als inslag, opslag, uitslag, inpakken en verzenden. De opzet daarbij is het maximaal reduceren van foutpick en het minimaliseren van de tijd die nodig is voor picken, inpakken en verzenden. Dit wordt gerealiseerd door orderbatching, het volgen van een optimale pick-route en door een zeer efficiënte manier van inpakken en verzenden.

Orderentries, facturering en incasso’s

Mplus WMS heeft ook de mogelijkheid goederen te beheren voor derden, speciaal bedoeld voor logistieke dienstverleners. Het programma is te koppelen aan de orderentries van Mplus, waar orders electronisch kunnen worden ingelezen en waar eventueel ook de verdere financiële afwikkeling plaats vindt, zoals automatisch facturering van pakbonnen en automatische incasso’s.

Paktafels en expeditie

Mplus WMS voorziet ook in het aansturen van de inpaktafels en het verzenden van de goederen. Het programma geeft aan welke orderbatch de inpakker moet kiezen. De inpakker kiest de betreffende pickkar met goederen uit, die reeds in een bufferzone gereed staat om ingepakt te worden. De inpakker ziet op het beeldscherm welke goederen hij van de kar moet pakken en moet inpakken. Is een doos gereed, dan wordt deze voorzien van een identificatie-sticker: een barcode-sticker die automatisch door het programma wordt gegenereerd. Vervolgens plaatst de inpakker de ingepakte goederen op een lopende band die deze vervoert naar de expeditie-afdeling.

Recall, THT en partijregistratie

Elk artikel binnen het magazijn heeft een uniek inslagnummer, waardoor productienummers, serienummers, houdbaarheidsdatum en allerlei andere zaken die relevant zijn bij het artikel bewaard blijven. Daardoor is het mogelijk unieke uitslagen te maken met één en hetzelfde productienummer, tht of andere unieke zaken. Bij productie-fouten kan onmiddellijk worden gezien, naar wie de goederen zijn gegaan, waar ze nog in het magazijn staan of gestaan hebben.

W1000 Mplus basispakket financiële administratie

Boeken van verkoop, inkoop, kas/bank/giro, memoriaal en telebankieren. Relatiebestand voor de gegevens van debiteuren en crediteuren. Alle boekingen kunnen worden gecorrigeerd. Krachtige inzoommogelijkheden van alle relevante gegevens bij raadplegen. Overzichten debiteuren, crediteuren, btw-afdracht, grootboek, rekeningkaarten, omzet per klant, kosten en inkopen per crediteur. Begin-, maand- en eindbalans en alle overzichten zijn direct na iedere boeking beschikbaar. Aangezien alle gegevens direct beschikbaar zijn kunt u in meerdere periodes of jaren tegelijk werken. Wanneer in een periode niet meer geboekt mag worden kan deze worden afgesloten. Jaarvergelijkingen en grafische presentaties van diverse jaren. automatische jaarovergang debiteuren en crediteuren. Alle data zijn te exporteren om bijvoorbeeld in te lezen in databases of spreadsheets zoals in Excel.

Webshop

Al onze kassasystemen zijn uit te breiden met een van de meest geavanceerde webshop integraties die momenteel op de markt te verkrijgen zijn. Vele klanten zijn u dan ook al voor gegaan met de koppeling van hun webshop.

Meer informatie over onze kassa systemen

Kijkt u verder bij de specificaties van onze producten en krijg een indruk van de mogelijkheden voor uw onderneming. Uiteraard is er maatwerk benodigd voor u kassa systeem. Neemt u daarom contact met ons op en wij adviseren u graag op het gebied van onze kassa systemen voor uw organisatie.

WILT UW MEER INFORMATIE OVER AFREKENSYSTEMEN IN DE RETAIL?