Het ideale kassasysteem voor uw Webshop

Bolt kassa met webshop is een unieke combinatie van gebruiksgemak en overzicht. Door haar modulaire structuur kunt u zelf bepalen welke functies u nodig heeft of juist niet.

Webshop

Oftewel het online verhandelen van goederen en diensten. Geheel onterecht wordt vaak nog steeds gedacht dat in vergelijking met een ‘echte’ winkel van steen een online winkel een snelle en gemakkelijke manier is om een bedrijf op te zetten of uit te breiden. Niets is echter minder waar. Sinds de Internethype begin deze eeuw is veel gebeurd. De tijd heeft niet stil gestaan. De consument is snel wijs geworden en in haar kielzog ook de commercie op het internet.

Valkuilen

Nog steeds is het relatief simpel om een webwinkel te openen. Dat is het probleem niet. De valkuil ligt in het schijnbare gemak ervan. De consument weet dat ook en doorziet meteen wanneer een ondernemer snel even een ‘slag denkt te maken’. Een ondernemer moet vandaag de dag ontzettend veel aandacht besteden aan de inrichting van de online winkel, de routing, de veiligheid van het betalingssysteem, klachtenafhandeling, bereikbaarheid etc. Minstens zoveel als dat bij haar stenen collega moet gebeuren. Zo niet, dan wordt het doodstil in de winkel.

Meer informatie over onze kassa systemen

Kijkt u verder bij de specificaties van onze producten en krijg een indruk van de mogelijkheden voor uw onderneming. Een op maat gesneden advies kan u veel tijd en geld besparen. Neemt u daarom contact met ons op en wij adviseren u graag op het gebied van onze kassa systemen voor uw organisatie.

WILT UW MEER INFORMATIE OVER AFREKENSYSTEMEN IN DE RETAIL?