ATOS Vaste Pin

ATOS Vaste Pin

De Yomani terminal heeft een elegant en modern ontwerp met verlichte kaartlezers en toetsen. De Yomani heeft drie duidelijk herkenbare kaartlezers voor chip, magneetstrook en contactloos betalen. De terminal heeft een hoge kwaliteit afwerking, een kleurrijke en heldere display en geïntegreerde pin-afscherming. 

Specificaties

Afmetingen 17m x 107 x 103 mm
Ondersteuning Ondersteunt contactloos betalen
Gewicht 590 gram
Processor 2 x 32 bit ARM processorkernen
Geheugen RAM 64 MB. Flash 128 MB

Alternatieven

CCV ITS VX 820
CCV ITS VX 820

CCV ITS VX 820

Met de VX 820 ITS kiest u voor het gemak van een geïntegreerde betaaloplossing in combinatie met MplusKASSA. Uw klanten betalen snel en veilig via een pinpad met kleurenscherm en groot verlichte toetsen. Deze betaaloplossing is geschikt voor het betalen met debetkaarten, credit-, loyalty-, en giftcards, eVouchers en coupons. Uw klanten ervaren contactloos betalen. De betaalapplicatie is volledig geïntegreerd in het pinpad en communiceerd via internet met de kassa.

CCV Mobiele Pin
CCV Mobiele Pin
CCV Mobiele Pin

CCV Mobiele Pin

De CCV Mobile WiFi is de VX 680 betaalautomaat die op het WiFi netwerk wordt aangesloten. Het is de ideale pin voor wanneer u niet gebonden wilt zijn aan één locatie en over een goed WiFi netwerk beschikt. De mobiele pin ondersteund contactloos betalen en biedt bedieningsgemak door touchscreen.