QR Barcodescanner
QR Barcodescanner
QR Barcodescanner
QR Barcodescanner

QR Barcodescanner

Verbeterde technische eigenschappen gecombineerd met een makkelijk te houden, maar toch stijlvolle behuizing resulteert in een 2D-lezer die high performance scanning biedt tegen een prijs die voldoet aan de high end 1D scanners.

Verbeterde technische eigenschappen gecombineerd met een makkelijk te houden, maar toch stijlvolle behuizing resulteert in een 2D-lezer die high performance scanning biedt tegen een prijs die voldoet aan de high end 1D scanners. Newlands nieuwe chipdecoder die perfect past bij de eigen optiek van Newlands, geeft een superieure kwaliteit van lees, plus de behuizing is in staat om meerdere druppels van 1,2 m te krijgen.

De scanner past bij elke applicatie waarbij efficiënte 2D-scanning nodig is voor het moeiteloos vastleggen van hoogwaardige, hoge volume en vervormde streepjescodes die op papier worden afgedrukt of op schermen / mobiele telefoons worden weergegeven.

Specificaties

Ondersteuning Barcodes+ QRcodes
Aansluiting USB

Bluetooth barcodescanner
 Bluetooth barcodescanner
Bluetooth barcodescanner

Bluetooth barcodescanner

De Bluetooth barcode scanner is een barcode scanner die aan een kassa of tablet gekoppeld kan worden via de bluetooth verbinding. We hebben bij MplusKASSA een app speciaal voor deze scanner zodat voorraad ook kan worden gescand. Vanuit de app kan er dan een bestand worden geëxporteerd met de voorraad. Voor meer informatie bekijk de website scanner.mpluskassa.nl 

 

 

Symbol LS2208
Symbol LS2208

Symbol LS2208

De Symbol LS-2208 biedt voor zowel toonbank als magazijn een snelle, betrouwbare scanner in een duurzame, lichte vormgeving en draagt daarmee bij aan een grotere productiviteit en effectiviteit, en lagere cost of ownership. Met robuuste scanningscapaciteiten en een breed assortiment aan is de Symbol LS-2208 in staat accuraat en snel data op te nemen, waarvoor werknemers sneller en effiiënter werken. U kunt meteen aan de slag, want de LS-2208 is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen, dankzij zijn plug-en-play installatie en intuïtive, gebruiksvriendelijke vormgeving, die weinig tot geen training vereist. Daarnaast vermindert het organische, gebalanceerde ontwerp elke gebruiksbelasting tot een minimum.