Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz
Jamezz

Jamezz

Jamezz is een bestelapp die graag uw team komt ondersteunen. Samen met Jamezz kunt u uw dienstverlening innoveren waardoor u zich onderscheidt. Met deze bestelapp valt u op, creëert u een meerwaarde en biedt u uw gasten iets extra’s! Uw gasten kunnen met hun eigen smartphone eten en drinken bestellen, indien gewenst gelijk afrekenen, serviceverzoeken plaatsen en meer. Gastenbeleving is bepalend en belangrijk voor elk bedrijf. Jamezz verleent uw gasten een extra service en zorgt ervoor dat u uw gasten nog beter kan bedienen.

Elke locatie beschikt over zijn eigen accessoires met unieke QR-codes en webcodes. De gast kan op twee manieren gebruik maken van Jamezz; via een website (www.web.jamezz.nl) of via de Jamezz app. Na het scannen van de QR-code of het invoeren van de webcode komt uw eigen digitale menukaart naar voren die voorzien is van alle opties. Net als uw eigen bediening werkt Jamezz mee aan upselling. Wordt er een kopje koffie besteld? Dan kan onze bestelapp als suggestie iets lekkers erbij aanbevelen.

De gebruiker hoeft geen account aan te maken en is zo ontworpen dat het voor iedereen duidelijk en makkelijk in gebruik is. Jamezz is fun en houdt het simpel! Na het uploaden van uw menukaart wordt deze automatisch vertaald in meerdere talen. Jamezz spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Om al uw internationale gasten goed van dienst te zijn blijft Jamezz studeren om dit verder uit te gaan breiden.

Uw gasten hebben nu de keuze om bij uw bediening of bij Jamezz te bestellen en kunt u iedereen optimaal van dienst zijn. Met de ondersteuning van Jamezz kunt u uw personeel efficiënter indelen waardoor uw gasten de service krijgen die ze verdienen. Tevreden gasten komen vaker terug, geven meer uit en zorgen voor positieve reclame voor uw zaak. Uit ervaring blijkt dat de bestellingen toenemen, de omzet verhoogt, en er meer tijd overblijft voor persoonlijke aandacht.

Prijs op aanvraag

Dit wordt gekoppeld

Bestel app

Uiteraard moeten niet alle producten zichtbaar zijn voor de gasten. Het is mogelijk om enkel de producten weer te geven zoals op de papieren menukaart. Ook is het mogelijk om de productnaam aan te passen. Zodra u een product of prijs aanpast in de kassa zal dit mee veranderen in Jamezz.

Vragen & Ondersteuning

Deze koppeling is gebouwd door Jamezz B.V.
Voor ondersteuning, telefonisch via 085 301 3000 - e-mail via info@jamezz.nl

info@jamezz.nl 085 301 3000